812100 / SUMMIT TO EAT Puding s jablkami Zväčšiť

SUMMIT TO EAT Puding s jablkami

Vďaka použitiu prírodných ingrediencií majú pokrmy Summit to Eat vynikajúcu prírodnú arómu.

Viac detailov

Cena:

na vyžiadanie

Tabuľka dát

Alergény mlieko, jačmeň, pšenica

Detaily


Vďaka použitiu prírodných ingrediencií majú pokrmy Summit to Eat vynikajúcu prírodnú arómu. Pokrm je možné konzumovať priamo z vrecka, alebo podľa potreby servírovať na tanier.
Bez  použitia  umelých  konzervantov.
  • Plnotučné mlieko (55%) 
  • smotana (mlieko) (24%) 
  • zapečené ovsené vločky (vločky, cukor, repkový olej, med) (8%) 
  • pudingový prášok (kukuričná múka, farbivo E160 (b),
  • ochucovadlo) (6 %) 
  • cukor,
  • jablká (regulátor kyslosti; kyselina askorbová, kyselina citrónová) (1%).

Príprava:

  • 1. Odtrhnite okraj vrecka.
  • 2. Vyberte vrecko obsahujúci pohlcovač kyslíka (nehorľavý sáčok obsahujúci oxid železa pohlcujúci vlhkosť).
  • 3. Do vrecka nalejte horúcu vodu (210 ml) a zamiešajte.
  • 4. Uzavrite vrecko a obsah ponechajte rehydratovať.
  • 5. Po 8 minútach zamiešajte, prípadne dochuťte.

Výhody vymrazovaných potravín:

  • Vzhľad - lyofilizované (vymrazovanie) potraviny si zachovávajú svoj pôvodný tvar a štruktúru, na rozdiel od potravín sušených na vzduchu, ktoré sa zmenšujú a scvrkávajú v dôsledku vysokej teploty spracovania. Stačí pridať vodu a počas niekoľkých minút potraviny vrátite do ich pôvodnej podoby.
  • Chuť - chutia rovnako dobre ako čerstvé. Vymrazovanie odstráni vodu, nie chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovajú prakticky všetky svoje chute, vitamíny a nutričný obsah.
  • Hmotnosť - váži menej ako čerstvé. Vymrazovaním sa potraviny zbavia 98% vody. Tým sa výrazne zníži hmotnosť, čo uľahčuje manipuláciu a znižuje náklady na dopravu. Napríklad 10 kg jahôd váži iba 1 kg po vymrazení - jednu desatinu svojej pôvodnej váhy! Rýchlo sa však môžu rehydratovať späť do svojej pôvodnej hmotnosti.
  • Dlhá trvanlivosť - vymrazené potraviny možno skladovať niekoľko rokov pri izbovej teplote bez poškodenia alebo znehodnotenia. Doba trvanlivosti je 7 rokov od dátumu výroby.
  • Nízke náklady skladovanie - pretože môžu byť uložené pri izbovej teplote, nevyžadujú nákladné studené alebo chladené skladovacie priestory, takže je uskladnenie oveľa lacnejšie.

Produktové kombinácie

Reference Hmotnosť Hmotnosť po príprave Energetická hodnota (Kcal) Bielkoviny (g) Sacharidy (g) Z toho cukry Tuky (g) Z toho mastné kyseliny Vláknina (g) Sodík
812100 87 g 297 g 447 7.4 53.5 26.4 g 22,1 22,1 g 2.4 0.3 g

2 ďalších produktov v rovnakej kategórii: