802100 / SUMMIT TO EAT Kurča Fajita s ryžou Zväčšiť

SUMMIT TO EAT Kurča Fajita s ryžou

Vďaka použitiu prírodných ingrediencií majú pokrmy Summit to Eat vynikajúcu prírodnú arómu. Bez použitia umelých konzervantov.

Viac detailov

Cena:

na vyžiadanie

Detaily

Vďaka použitiu prírodných ingrediencií majú pokrmy Summit to Eat vynikajúcu prírodnú arómu. Bez použitia umelých konzervantov.

  • Dlhozrnná ryža (30%)
  • varené kuracie mäso (12%) 
  • paradajky (12%) 
  • cibuľa (13%) 
  • pálivé papričky (9%) 
  • sladká kukurica (9%) 
  • repkový olej,
  • Fajita pasta (cibuľový prášok, slnečnicový olej, citrónová šťava, cukor, cesnak, paprika, soľ, Rímsky kmín, Chilli),
  • červená fazuľa (3%),
  • kukuričná múka,
  • soľ.

Príprava:

  • 1. Odtrhnite okraj vrecka.
  • 2. Vyberte vrecko obsahujúci pohlcovač kyslíka (nehorľavý sáčok obsahujúci oxid železa pohlcujúci vlhkosť).
  • 3. Do vrecka nalejte horúcu vodu (275 ml) a zamiešajte.
  • 4. Uzavrite vrecko a obsah ponechajte rehydratovať.
  • 5. Po 8 minútach zamiešajte, prípadne dochuťte. Pokrm je možné konzumovať priamo z vrecka, alebo podľa potreby servírovať na tanier.

Výhody vymrazovaných potravín:

  • Vzhľad - lyofilizované (vymrazovanie) potraviny si zachovávajú svoj pôvodný tvar a štruktúru, na rozdiel od potravín sušených na vzduchu, ktoré sa zmenšujú a scvrkávajú v dôsledku vysokej teploty spracovania. Stačí pridať vodu a počas niekoľkých minút potraviny vrátite do ich pôvodnej podoby.
  • Chuť - chutia rovnako dobre ako čerstvé. Vymrazovanie odstráni vodu, nie chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovajú prakticky všetky svoje chute, vitamíny a nutričný obsah.
  • Hmotnosť - váži menej ako čerstvé. Vymrazovaním sa potraviny zbavia 98% vody. Tým sa výrazne zníži hmotnosť, čo uľahčuje manipuláciu a znižuje náklady na dopravu. Napríklad 10 kg jahôd váži iba 1 kg po vymrazení - jednu desatinu svojej pôvodnej váhy! Rýchlo sa však môžu rehydratovať späť do svojej pôvodnej hmotnosti.
  • Dlhá trvanlivosť - vymrazené potraviny možno skladovať niekoľko rokov pri izbovej teplote bez poškodenia alebo znehodnotenia. Doba trvanlivosti je 7 rokov od dátumu výroby.
  • Nízke náklady skladovanie - pretože môžu byť uložené pri izbovej teplote, nevyžadujú nákladné studené alebo chladené skladovacie priestory, takže je uskladnenie oveľa lacnejšie.

Produktové kombinácie

Reference Hmotnosť Hmotnosť po príprave Energetická hodnota (Kcal) Bielkoviny (g) Sacharidy (g) Z toho cukry Tuky (g) Z toho mastné kyseliny Vláknina (g) Sodík
802100 128 g 403 g 499 18,86 52,05 7.95 g 22,43 1,8 g 6.78 2.1 g

7 ďalších produktov v rovnakej kategórii: