Information

Práca vo výškach 250 produkty

na stranu
Zobraziť 25 - 48 z 250 položiek
  • Bolsa je vak na lano určené pre lezenie: možno nosiť na ramenách ako batoh, alebo cez jedno rameno ako taška. Vnútri je integrovaná plachta o veľkosti 1,4 m2, ktorá chráni lano pred nečistotami.

  • Veľkoobjemová taška na lano typu messenger s integrovanou plachtou. Plachta lichobežníkového tvaru o dĺžke 140 cm chráni lano pred nečistotami. Taška sa pohodlne nosí vďaka ramennému popruhu a prídavný bedrový popruh udržiava jej stabilitu pri chôdzi. Vnútri je množstvo vreciek a pútka na materiál umožňujúce uloženie ostatného vybavenia. 

  • Asymetrická hliníková karabína tvaru písmena D je zvlášť vhodná na pripojenie rôznych prostriedkov, ako napr. zlaňovacej brzdy, alebo na konce spojovacích prostriedkov. Vďaka novému 3D tvaru (prierez tvaru písmena H) sa znížila jej hmotnosť pri rovnakej pevnosti. Jej plynulý vnútorný tvar a systém zámku KeyLock uľahčujú manipuláciu. 

  • Asymetrická hliníková karabína hruškovitého tvaru (HMS) je vhodná pre pripojenie niekoľkých súčastí dohromady. Vďaka novému 3D tvaru (prierez tvaru písmena H) sa znížila jej hmotnosť pri rovnakej pevnosti. Jej plynulý vnútorný tvar a systém zámku KeyLock uľahčujú manipuláciu. 

  • Vďaka kompaktnému tvaru a poistke zámku sa táto karabína používa pri istení: pripojenie istiaceho prostriedku k úväzku, istenie cez polovičný lodný uzol, atď ... Profil v  tvare písmena H získaný 3D kovaním za tepla znižuje hmotnosť karabíny bez obmedzenia jej pevnosti. Systém zámku KeyLock zabraňuje zachyteniu karabíny pri manipulácii.

  • Karabína Petzl OK sa používa spoločne s kladkami a v kladkostrojoch. Symetrický oválny tvar uľahčuje použitie kladky, je ideálny pre zapínanie do kotviacich bodov. Systém Key-lock zabraňuje náhodnému zaháknutiu karabíny.

  • Karabína s prídavným okom a s automatickým zámkom je vhodná pre dlhé zlaňovanie. Ostruha napomáha zvýšit trenie a tým zlepšiť kontrolu zlaňovania (nar. pri záchrane druhej osoby). Jednoduché zakládané lana za ostrohu bez nutnosti otvorenia karabíny.

  • Polkruhová karabína ktorá môže byť zaťažená v 3 smeroch, ideálna na spojenie ôk celotelových postrojov. Prevedenie TriactLock alebo ScrewLock.

  • Karabína určená pre ferratové sety s tlmičom pádu. Jej ergonomický tvar a automatická poistka zámku uľahčujú manipuláciu pri míňaní postupových kotviacich bodov zaisťovacieho vedenia. Veľká svetlosť západky a systém zámku KeyLock umožňujú jednoduché pripojenie na oceľové lano zaisťovacieho vedenia. Poistka WIRE-LOCK predlžuje životnosť pri častom...

  • Táto symetrická oválna karabína je určená pre technické lezenie. Jej tvar je ideálny pre zapínanie do skob a rebríčkov (ľahko sa pretáča) a obmedzuje hromadenie vybavenia pripnutého ku karabíne. Absencia poistky zámku uľahčuje a urýchľuje pripínanie a odopínanie karabíny.

  • Karabína novej generácie ANGE S predstavuje kombináciu tradičnej karabíny so západkou a klasickej karabiny s drôtovou západkou. Spojuje sa v nej plynulosť západky s pružinou a ľahkosť drôtového systému. Vďaka technológii zámku MonoFil Keylock firmy Petzl a profilu karabíny tvaru H váží ANGE S len 28 gramov a ponúka optimálny pomer hmotnosť / pevnosť. 

  • Karabina novej generácie ANGE L predstavuje kombináciu tradičnej karabíny so západkou a klasickej karabíny s drôtovou západkou. Spojuje sa v nej plynulosť západky s pružinou a ľahkosť drôtového systému. Vďaky technológii zámku MonoFil Keylock firmy Petzl a profilu karabíny tvaru H váži ANGE L len 34 gramov a ponúka optimálny pomer hmotnosť / pevnosť.

  • Expreskové sety s ultra ľahkými karabínami ANGE sa dodávajú v čtyroch verziach: ANGE FINESSE 10 cm (ANGE S + ANGE S)ANGE FINESSE 17 cm (ANGE S + ANGE S)ANGE FINESSE 17 cm (ANGE S + ANGE L)ANGE FINESSE 17 cm (ANGE L + ANGE L)

  • Karabína asymetrického tvaru s prehnutou alebo rovnou západkou, je určená pre použitie v expresnom sete na strane k lanu. Ergonomický tvar uľahčuje zapínanie a odopínanie lana. Vyniká nízkou hmotnosťou a dodává sa v eloxovanom prevedení, ktoré je odolnejšie proti korózii. Systém Keylock zabraňuje náhodnému zaháknutiu karabíny za skobu, lano, sľučku alebo...

  • Karabína v  dvoch typoch - s rovnou, alebo prehnutou západkou. Je určená pre horolezcov, ktorí chcú začať s lezením vonku na skalách s odolným vybavením. Veľká svetlosť otvorenej západky uľahčuje manipuláciu, prierez tvaru písmena H ponúka vyvážený pomer hmotnosti a pevnosti (38 kN a 8 kN pozdĺžna/priečna os pri 45 gramoch). 

  • Djinn Axess je spoľahlivý a odolný expreskový set vhodný pre začínajúcich horolezcov . Skladá sa z expresky AXESS a dvoch karabín djinn , jednej s rovnou západkou určené pre kotviace body a jednej s prehnutou západkou pre pripájanie lana .

  • Set  tvoria oceľové karabíny Djinn, mailony N° 8 a odolné slučky Axess s ochranou po celej jej dĺžke. Sú vhodné na intenzívne používanie v lezeckých halách alebo pri práci na lezeckých cestách.

  • Balenie desiatich oceľových lezeckých karabín djinn STEEL s prehnutou západkou. Veľká svetlosť otvorenej západky uľahčuje manipuláciu. Prierez tvaru písmena H ponúka vyvážený pomer hmotnosti a pevnosti. Rozšírené styčné plochy umožňujú hladší priechod lana a znižujú opotrebovanie karabíny. Systém zámku KeyLock zabraňuje zachyteniu karabíny pri manipulácii. 

  • Djinn Axess je spoľahlivý a odolný expreskový set vhodný pre začínajúcich horolezcov. Skladá sa z expresky AXESS a dvoch karabín djinn, jednej s rovnou západkou určenou pre kotviace body a jednej s prehnutou západkou pre pripájanie lana. Set je zložený z dvoch karabín djinn , s rovnou a prehnutou západkou spojených Expreskový slučkou AXESS a chrániče STRING.

  • Šité slučky FINESSE sú ultra ľahké. Na konci, kam sa pripojuje lano, sú opatrené chráničom STRING, ktorý chráni popruh voči oderu a udržuje karabínu v správnej polohe. Dodávajú sa v dvoch dĺžkach: 10 cm a 17 cm.

  • EXPRESS je ideálna slučka pre športové lezenie. Jej šírka sa ľahko uchopuje. Chránič STRING udržuje karabínu v správnej polohe pri zapínaní lana a chráni slučku voči oderu. Dodáva sa v troch dĺžkach 12, 17 a 25 cm

  • Chránič popruhu pridržuje popruh v najpevnejšom mieste karabíny a chráni ju pred predrením.

  • Tento popruhový tlmič pádu je možné využiť i ako expresku pri lezení v ľade, mixovom lezení i tradičnom horolezectve.

  • Jednoduchá nastaviteľná odsedávacia slučka pre športové lezenie. Ergonomický tvar lanového blokantu ADJUST umožňuje rýchle a presné nastavenie dĺžky slučky. Slučku je možné nastaviť v rozsahu 15 až 95 cm. Karabínu udržuje v správnej polohe gumový krúžok umiestnený na karabíne (súčasťou balenia).

Zobraziť 25 - 48 z 250 položiek