210292 / BLACK DIAMOND GRIDLOCK MAGNETRON Karabína Zväčšiť

BLACK DIAMOND GRIDLOCK MAGNETRON

Karabína od firmy Black Diamond s revolučnou technológiou Magnetron. Zamykanie karabíny je na báze magnetov a to výrazne zvyšuje jej bezpečnosť. Je ideálnou voľbou pre rôzne cesty, športové lezenie a umelú stenu. Vďaka kovovej prepážke, ktorá je súčaťou západky oddeľuje istítko s lanom od istiaceho oka úväzku.

Viac detailov

Cena:

na vyžiadanie

Detaily

Karabína od firmy Black Diamond s revolučnou technológiou Magnetron. Zamykanie karabíny je na báze magnetov a to výrazne zvyšuje jej bezpečnosť. Je ideálnou voľbou pre rôzne cesty, športové lezenie a umelú stenu. Vďaka kovovej prepážke, ktorá je súčaťou západky oddeľuje istítko s lanom od istiaceho oka úväzku. Ďalej výborne slúži pre naväzovanie na ľadovci.

Gridlock Magnetron je karabína, ktorá vďaka prepážke zamedzuje priečnemu zaťaženiu a výrazne znižuje riziko fatálneho zlyhania karabíny. Na západke karabíny sú dve ramená so silnými magnetmi a oceľové plôšky, ktoré vďaka príťažlivosti tvoria bezpečné zaistenie západky karabíny.

Technológia karabíny s technickým riešením Magnetron využívajú pre zaistenie západky karabíny silu magnetov. Na západke karabíny sú dve ramená so silnými magnetmi a oceľové plôšky, ktoré vďaka príťažlivosti tvoria bezpečné zaistenie západky karabíny. zaistenie prebieha automaticky.

  • magnetické zatváranie
  • symetrický dizajn
  • výborná karabína pre naväzovanie na ľadovci
  • technológia KeyLock
  • jednoduché ovládanie jednou rukou
  • kovanie za tepla

Produktové kombinácie

Reference Hmotnosť Farba Svetlosť (d) Systém poistky zámku Pevnosť v priečnej osi Pevnosť s otvoreným zámkom
210292 78 g
čierna/červená
21 mm MAGNETRON 7 kN 8 kN

10 ďalších produktov v rovnakej kategórii: