PIEPS MICRO

PP1129000000ALL1

Najľahší trojanténový vyhľadávač na trhu. Tento vyhľadávač tretej generácie prichádza s niekoľkými zásadnými zmenami a prináša nový pohľad na vývoj užívateľsky jednoduchých vyhľadávačov.

Viac detailov

Cena:

na vyžiadanie

Detaily

Najľahší trojanténový vyhľadávač na trhu. Tento vyhľadávač  tretej generácie prichádza s niekoľkými zásadnými zmenami a prináša nový pohľad na vývoj užívateľsky jednoduchých vyhľadávačov.

  • Pre obsluhu nové Micro používa iba jedno ovládacie tlačidlo a prepínač pre zapnutie / vypnutie. Po zapnutí vyhľadávača sa na displeji zobrazí 3s odpočítavanie, kedy je možné podržaním tlačidla vykonať GROUP CHECK. Vyhľadávač sa potom automaticky prepne do vyhľadávacieho módu.
  • Po uložení zapnutého Micra do puzdra, či vrecka, sa sám režim prepne do módu VYSIELANIE, ktoré je sprevádzané blikaním oranžovej diódy. Prepnutie je spôsobené citlivým fotočidlom, ktoré je pri uložení zakryté.
  • Pri následnom vybratí vyhľadávača z púzdra sa opäť sám prepne do režimu vyhľadávania, avšak s rozdielom zamknutého módu. Keby bol totiž pri vyhrabávaní zasypaného vyhľadávač uložený, prepol by sa automaticky do módu vysielania a rušil by ostatné prístroje vo vyhľadávaní ďalších možných obetí.
  • Pridržaním tlačidla sa zámok odstráni a opäť prepínanie funguje pomocou fotočidla. Toto privádza k otázke, čo sa stane, ak je zamknutý vyhľadávací mód a príde lavína. Micro má v sebe zabudované pohybové čidlo, ktoré automaticky po 30s nečinnosti prepne vyhľadávač do módu vysielania, ktoré je sprevádzané silným tónom.
  • Micro má možnosť aj pripojenia pomocou Bluetooth, ktorým možno pripojiť vyhľadávač na mobilnú aplikáciu a stiahnuť tak napríklad aktuálny Firmware.
  • Balenie obsahuje: Pieps Micro carrying systém, micro-bag, hard loop, 1xAA batériu (AA), manuál
  • -Hmotnosť 150g vrátane batérie
    -3 antény
    -Kruhový rozsah
    -Rozsah antén 40m
    -Self-check
    -Group check
    -MARK funkcie
    -Podpora iProbe sondy
    -Veľký prehľadný displej
    -Bluetooth
    -Automatické prepínanie antén
    -Fotosenzor pre prepínanie módu
    -Pohybový senzor
    -Prevádzka na 1 AA batériu
    -Pevné púzdro
    -Vibrácie
    -Veľkosť (mm, DxŠxV): 106 x 74 x 20

5 ďalších produktov v rovnakej kategórii: