MSR ELIXIR 2

Stan MSR Elixir 2 je vďaka svojej váhe vhodným turistickým stanom pre dve osoby.

Viac detailov

Cena:

na vyžiadanie

Tabuľka dát

Hmotnosť 2,64 kg
Výška 102 cm
Rozmery v zabalenom stave 51 x 17 cm
Počet osôb 2
Vchody 2
Rozloha 2.69 + 2.22 m²

Detaily

Stany od firmy MSR kolekcie „Elixir“ sú ľahšie vďaka použitému materiálu. Váha všetkých súčastí je stanu je 2.64 kg (800 g vnútorný stan, 700 g tropiko a 600 g tyče). Výhodou stanov Elixir, je možnosť stavby stanu bez vnútorného stanu (voľne stojace tropiko). Ďalšou vychytávkou sú vchody v tvare D, ktoré uľahčujú vstup a výstup zo stanu. Pôdorys stanu navyše umožňuje aj použitie 60 cm širokých karimatiek.

  • Veľmi ľahký: minimálna váha stanu je 2.53 kg; varianta Fast & Light  bez vnútorného stanu poskytne ochranu už pri púhych 1.92 kg. (Váha jednotlivých súčastí: vnútorný stan 800 g, tropiko 700g, tyče 600 g)
  • Ľahký prístup: 2 veľké vstupy s vstavanými odvodmi dažďovej vody StayDry  a 2 predsiene; zipsy vstupov sú vedené po strane.
  • Obývateľný: vďaka jedinečnej geometrii konštrukcia Vám stan ponúkne dostatok miesta pre hlavu a bez problémov pojme 2 rozmerné karimatky; tropiko má nastaviteľné vetranie skrz celým stanom.
  • Rýchle stavanie a balenie: zjednotený systém prútov s klipmi a farebne odlíšených prvkov pre jednoduchú stavbu (všetko je dobre vidieť na priložených videách).
  • Súčasťou balenia je MSR Footprint, prídavná podlaha pre ochranu pred vlhkosťou a mechanickým poškodením, ktorá predĺži životnosť a zároveň zvýši variabilitu Vášho stanu.
  • Variant minimum Fast & Light  ponúka samostatne stojaci ochranu pred dažďom pre skutočných minimalistov. Tropiko napnete iba za pomoci prútov a footprintu. Vnútorný stan možno pripnúť aj dodatočne.

Produktové kombinácie

Reference Farba
10311
šedá/červená
10331
zelená/červená

20 ďalších produktov v rovnakej kategórii: